En temps especialment difícils les plantes ens animen a treballar
Carrer de Salt
Dll a Dv de 07:00 - 17:00

UNA GESPA IMPECABLE

Mantenim la teva gespa sempre impecable i verda.

LA GESPA NATURAL

La gespa natural encara és una opció. Instal·lem gespa natural ja crescuda per gaudir-la des del primer dia.

LA GESPA ARTIFICIAL

Som especialistes en instal·lació de gespa artificial. Utilitzem gespa de primera qualitat, amb acabats realistes i tàctils impressionants, resistent als raigs UV, amb recuperació de trepitjada, bon drenatge d’aigua, un realisme impressionant i amb garantia.

Sabies que amb la gespa artificials es pot estalviar més del 90% d’aigua? Que no cal grans manteniments i no t’ha de preocupar de tallagespes ni tractaments?

QUIN MANTENIMENT TÉ LA GESPA ARTIFICIAL?

Pràcticament cap! Es recomana mullar la gespa ocasionalment per treure la pols acumulada i pentinar-la segons l’ús cada cert temps. D’aquesta manera durant molts anys es mantindrà amb el seu color i brillant.

IDEAL PER MASCOTES

Es la millor opció. La gespa artificial per a mascotes es l’opció més higiènica. La gespa artificial està feta d’un material que no acumula bactèries o altres insectes. I més a més és fàcil de netejar.

   

EL MANTENIMENT

El manteniment d’un jardi, terrassa o comunitat de veïns són necessaris per garantir un estat i aspecte òptim. Per això nosaltres ens cuidem d’aquest manteniment.

Resum per una bona gespa: 

  L'aigua... no t'oblidis de regar!
  Regular el tamany de la gespa.
  Nutreix la terra.
  Utiliza una bona terra.
  Contracta Les Plantes pel seu manteniment 🙂

Interessat en aquest servei? Contacta amb nosaltres
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad
Enviar
Hola 🐞!
Et puc ajudar? clica i envia'ns un WhatsApp.