MANTENIMENT DE JARDINS: UNA PASSIÓ I UNA PROFESSIÓ

Amb més de 20 anys d’experiència en el món de la jardineria, he tingut el privilegi de treballar amb nombrosos jardins, terrasses, en grans complexos comercials i molts espais verds, tant privats com públics. La meva formació professional i la passió pel que faig m’han permès crear Les Plantes, una empresa dedicada al manteniment, cura i disseny de jardins. A través d’aquests anys, he après que cada jardí té la seva ànima i necessita una atenció personalitzada. Per això, a Les Plantes, ens dediquem a oferir serveis adaptats a cada espai i a cada client.

MANTENIMENT DE JARDINS: UNA ATENCIÓ PERSONALITZADA

Entenc la importància de tenir un espai verd on relaxar-se i gaudir de la natura. Sigui un jardí, una terrassa o una comunitat de veïns, cada lloc mereix ser cuidat amb amor i professionalitat. A Les Plantes, hem dissenyat programes de manteniment setmanals, quinzenals, mensuals i de temporada per satisfer totes les necessitats dels nostres clients.

ELS NOSTRES PROGRAMES DESTACATS

Manteniment Integral de les Plantes

El teu temps és valuós, i ho sabem. Amb aquest programa, ens ocupem de tot perquè tu només hagis de gaudir del teu espai verd. Del teu jardí. Des de la poda fins a la neteja, ens encarreguem de cada detall del teu jardí. Fins i tot del manteniment de la piscina. 

Manteniments Estacionals

Amb quatre visites anuals, ens assegurem que el teu jardí estigui en perfectes condicions segons la temporada. És la solució perfecta per a aquells que volen un jardí sempre radiant.

Cura de la Gespa

La gespa és l’ànima d’un jardí. La seva cura requereix una atenció especial, sobretot a l’estiu. Amb aquest programa, ens ocupem de la sega, el control de males herbes i la revisió del sistema de reg.

Manteniment d’Espais Públics i Privats

Tant si ets un particular com una empresa o institució, tenim el programa perfecte per a tu. Ens ocupem dels interiors, exteriors i plantes en testos amb una atenció periòdica.

ELS NOSTRES SERVEIS DETALLATS

  • Poda i Cura: Des de plantes fins a arbres, ens ocupem de la poda perquè creixin sans i forts.
  • Neteja i Control: Mantenim el teu jardí lliure de males herbes i altres problemes.
  • Cura de la Gespa: Seguem, fertilitzem i cuidem la teva gespa perquè estigui sempre verda.
  • Manteniments personalitzats ( mensual, quinzenals o setmanalment durant la primavera i l’estiu, estacionals…)
  • Instal·lació de Gespa Artificial. 
  • Vigilància i Tractaments: Control de plagues, malalties i tractaments específics per a cada problema.
  • Revisió del Sistema de Reg: Ens assegurem que cada planta rebi l’aigua que necessita.
  • i tot el referent en manteniment de jardins. Ens encarreguem de TOT.

Amb Les Plantes, el teu jardí està en bones mans. Deixa’t portar per la nostra experiència i gaudeix d’un espai verd impecable tot l’any.

Sempre deixant la zona impecable, recollint i gestionant els residus generats.