Desbrossament de parcel·les amb Les Plantes: un servei impecable arreu de tot Girona i el Maresme

Les Plantes és una empresa destacada en l’àmbit del desbrossament de parcel·les que ofereix els seus serveis arreu de Girona i Maresme. Amb més de 30 anys d’experiència, proporcionem solucions professionals per a tot tipus de terrenys: urbans, rústics, finques, petites superfícies i jardins públics i privats.

Com executem els nostres serveis de desbrossament?

Ens encarreguem integralment de la tasca de desbrossar i netejar la vostra finca, jardí, terreny o parcel·la, permetent-vos així gaudir d’un terreny lliure de mala herba i pastures altes fins al pròxim desbrossament, i tot, oferint-vos el millor preu pel desbrossament de la vostra parcel·la.

L’equip de les Plantes utilitza tècniques òptimes per a cada tasca: desbrossament mecànic amb eines eficients i ràpides, desbrossament manual i l’aplicació d’herbicides després del desbrossament per controlar el creixement de la vegetació.

Beneficis del desbrossament de terrenys

  • Desbrossar un terreny no només millora l’estètica del mateix, sinó que també ofereix múltiples beneficis:
  • Prevenció d’Incendis: Un desbrossament adequat prevé incendis forestals.
  • Control de Plantes i Plagues: Evita la proliferació de plantes invasores i plagues.
  • Compliment Legal: A alguns ajuntaments, el desbrossament és obligatori, per tant, cal conèixer la legislació vigent.
  • Salubritat: Els serveis de desbrossament també compleixen amb objectius de salubritat.

 

Quin és el millor moment per desbrossar?

Encara que els mesos ideals per realitzar les tasques de desbrossament són els d’estiu, des de juny fins a setembre, per prevenir incendis i a condicionar la parcel·la per gaudir-la durant els mesos de calor, les tasques de desbrossament es poden realitzar en qualsevol època de l’any, adaptant-se a les necessitats i preferències de cada client. Amb el nostre manteniment anual… durant tot l’any tindreu el vostre terreny, finca, urbanització sempre ben desbrossada.

Per què Escollir Les Plantes per Desbrossar la Vostra Parcel·la?

  • Formació: El nostre equip de jardiners té la millor formació per realitzar el desbrossament del vostre jardí, finca o parcel·la.
  • Experiència: Amb més de 30 anys en el desbrossament de jardins, finques i parcel·les, la nostra experiència parla per nosaltres.
  • Maquinària: Utilitzem la millor maquinària del mercat per executar el desbrossament, garantint eficàcia i resultats optimitzats.

En Les Plantes, ens comprometem a proporcionar un servei de desbrossament de parcel·les a mida, eficaç i amb resultats que satisfaran les vostres necessitats i expectatives. Poseu-vos en contacte amb nosaltres i us enviarem un pressupost per al desbrossament de la vostra parcel·la, adaptat a les vostres necessitats i preferències.

 

📞 Posa’t en Contacte amb nosaltres o envia’ns un Whatsapp.